acheter viagra
Deze website gebruikt cookies voor de werking van Google Analytics. Wilt u deze toestaan?

Weer vandaag

No data available
Apeldoorn
--- °C
Weather details

Rijopleiding

De praktijklessen worden gegeven in een nieuwe Mazda CX5, voorzien van airco en navigatieapparatuur. In deze auto wordt natuurlijk niet gerookt!

Theorie examen
Vanaf 16 jaar mag je theorie examen doen. Bij ons kun je op verschillende manieren je theorie certificaat behalen. Vraag ons naar de mogelijkheden! Volg je bij ons de praktijklessen, dan is de theorieopleiding gratis. Het theorie examen bestaat uit 65 vragen. Het theoriecertificaat blijft 1,5 jaar geldig. Voordat je het praktijkexamen kunt afleggen, moet je geslaagd zijn voor het theorie examen.

Een auto leren besturen is voor iedereen een grote stap en bovendien een forse investering. Daarom is een goede rijopleiding van groot belang. Wij werken altijd volgens de nieuwste methoden en met nieuw materiaal. Even je rijbewijs halen, dat kan al lang niet meer. Het verkeer is intensiever en ingewikkelder. Tijdens de rijopleiding word je hier dan ook mee geconfronteerd en wordt je opgeleid tot een veilig en zelfstandig bestuurder, zodat je na het behalen van je rijbewijs ook veilig, verantwoord en zelfstandig de weg op kunt!.

Praktijk
Vanaf 16,5 jaar mag je rijlessen volgen en vanaf je 17e mag je praktijkexamen doen. Tot zover niets bijzonders. Maar wat als je voor je 18e slaagt? Dan mag je auto rijden onder begeleiding. Je dient dan wel in het bezit te zijn van een begeleiderspas.

Een auto leren besturen is voor iedereen een grote stap en bovendien een forse investering. Daarom is een goede rijopleiding van groot belang. Wij werken altijd volgens de nieuwste methoden en met nieuw materiaal. Even je rijbewijs halen, dat kan al lang niet meer. Het verkeer is intensiever en ingewikkelder geworden. Tijdens de rijopleiding wordt je hier dan ook mee geconfronteerd en wordt je opgeleid tot een veilig en zelfstandig bestuurder, zodat je na het behalen van je rijbewijs ook veilig, verantwoord en zelfstandig de weg op kunt!